Chill-Out Tuesday er en aften hvor der masseres på tantrisk vis, et sted hvor du kan slappe helt af og smide dagens eller måske hele ugens stress, arbejde og bekymringer helt væk. Du bliver berørt eller berøre et andet menneske på en dyb og sanselig måde, i et rum, hvor tryghed, nærvær og kærlighed holder dig i hånden.

Kom med din partner eller som dig selv, hvis du er åben for at overgive dig tilfældighederne (hvis sådan noget findes). Temaet for aftenen vil guides af Kelvin og Mette, som også er friske på at illustrere på egne kroppe hvad der skal arbejdes med.

Der aftales en giver og modtager der forbliver i den rolle hele aftenen, så hvis du ønsker at være i begge roller, så kom også næste gang :-)

Vi arbejder med:
- at give og modtage
- at øge bevidsthed hvor din berøring kommer fra
- hvordan du berøre at andet mennesker
- nye teknikker
- at øge dine sanser
- at være i et rum uden mål og projekter

Nøgenhed er naturligt og kan ikke undgås i et rum, hvor der masseres. Ingen tvinges til dette, men må acceptere der er andre der er nøgne. Direkte seksuel samvær accepteres ikke og kønsdele bruges ikke aktivt til at massere med.

Det er vigtigt for alle deltagere i denne rejse, at den enkeltes grænser overholdes og respekteres. Deltagere påvirket af alkohol og stoffer vil ikke blive lukket ind.

Der vil være olie (mandel), lagener og håndklæder til rådighed for alle. Der er også brikse til rådighed, hvis der brug for det. Tag ikke det fineste tøj på, da du jo risikere at have olie på kroppen, når aftenen er slut.

Tilmeld dig på vores bookingsystem her:
http://tantracentret.dk/index.php/bestil-tid
Skriv hvis du kommer med en partner.

Max 8 par

Pris: 200 DKK, leje af lagner, håndklæder og olie: 50kr
Spørgsmål: 2324 8182 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshoppen foregår på:
Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25A 8220 Brabrand

Workshoppen starter kl. 19:00 og slutter kl. 22:00

De hjerteligste hilsner fra aftenens værter,
Kelvin - TantraCentret, assisteret af Mette