Melting Monday er et sted, hvor du igennem nærvær med andre mennesker får større kendskab til dig selv, og bliver mere autentisk i dine relationer over for dig selv og over for andre mennesker.

I et trygt rum bliver du guidet gennem øvelser, hvor du sammen med de andre deltagere forsigtigt kan undersøge det tantriske univers. Her finder du kærlighed, nærvær og visdom i en skøn blanding af magi og berusende energi.

Der vil blive arbejdet med:
- at opbygge bevidste og stærke relationer
- hvordan du møder andre mennesker
- at lære dine grænser bedre at kende
- non-verbal kommunikation
- at øge forbindelsen mellem krop og sind
- at mærke ren kærlighed
- at øge dine sanser
- at finde dit autentiske jeg
- at lade det indre barn komme til udtryk igennem leg
- at øge bevidstheden om dig selv
- at være i et rum uden mål og projekter

Fokus er, at aftenen skal være sjov, nydelsesfuld og kærligt nærværende, så dit hjerte kan gå på opdagelse og måske finde nye venner, måske ikke. Det vigtige er, at du åbner dig op for dig selv og blot er i nuet.

Du kan forvente øjenkontakt, kropskontakt og en masse hjertekontakt. Du vil modtage og give både i bevidsthed og i ubevidsthed. Du vil undersøge og blive undersøgt, grine, danse, være stille og råbe, alt sammen i nærvær med dig selv og de andre deltagere.

Det er vigtigt for alle deltagere i denne rejse, at den enkeltes grænser overholdes og respekteres. Der manifesteres intet seksuelt indhold, og alle øvelser forgår med tøj på. Deltagere påvirket af alkohol og stoffer vil ikke blive lukket ind.

Dette er ikke et rum for dating, det er et rum, hvor alle kan komme og åbne sig op for, hvad der skulle ske. Hvis I kommer som par, skal I forvente at lave øvelser med de andre deltagere i rummet også.

Du er velkommen til at tage en god pude med at sidde på, hvis du foretrækker din egen. Vi anbefaler at du ikke tager kraftig parfume på, af hensyn til andre deltagere.

Tilmelding kan ske via vores bookingsystem her: http://www.tantracentret.dk/index.php/bestil-tid
Pris ved forudbetaling: 150 DKK
Pris for 5 klip: 600 DKK
Spørgsmål: 2324 8182 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshoppen foregår på:
Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25A 8220 Brabrand

Introduktionsmøde for nye deltagere kl. 18:45
Workshoppen starter kl. 19:15 og slutter kl. 22:15

De hjerteligste hilsner fra aftenens værter,
Katarina - Tantric Meetings
Kelvin - TantraCentret