Melting for Lovers er forbeholdt par eller to personer der vil tættere på hinanden, styrke det nærvær man har eller ønsker at få og måske se hinanden i et nyt lys. Om I er gift, kærester, gode venner eller på blind date er ikke vigtigt, blot I vil tilbringe 3 timer i dyb nærvær.

I et trygt rum bliver du guidet gennem øvelser, hvor du sammen med din partner forsigtigt kan undersøge det tantriske univers. Her finder du kærlighed, nærvær og visdom i en skøn blanding af magi og berusende energi.

Der vil blive arbejdet med:
- polaritet
- at opbygge bevidste og stærke relationer
- non-verbal kommunikation
- at øge forbindelsen mellem krop og sind
- at mærke ren kærlighed
- at øge dine sanser
- at øge bevidstheden om dig selv
- at være i et rum uden mål og projekter

Fokus er, at aftenen skal være sjov, nydelsesfuld og kærligt nærværende, så jeres hjerter kan gå på opdagelse i hinanden. Det vigtige er, at I åbner jer op for jer selv og blot er i nuet.

Du kan forvente øjenkontakt, kropskontakt og en masse hjertekontakt. Du vil modtage og give både i bevidsthed og i ubevidsthed. Du vil undersøge og blive undersøgt, grine, danse, være stille og råbe, alt sammen i nærvær med dig selv og din partner.

Alle øvelser sker kun med din partner. Der manifesteres intet seksuelt indhold, og alle øvelser forgår med tøj på. Deltagere påvirket af alkohol og stoffer vil ikke blive lukket ind.

I er velkommen til at tage en god pude med at sidde på, hvis I foretrækker jeres egen.

Pris: 600 DKK pr. par (300 kr pr person), max 8 par.
Tilmelding og spørgsmål: 2324 8182 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshoppen foregår på:
Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25A 8220 Brabrand

Workshoppen starter kl. 19:00 og slutter kl. 22:00

De hjerteligste hilsner fra aftenens værter,
Kelvin & Mette